anmargritt no mystar1

An-Magritt – You are my star!!!!

http://www.anmagritt.no

Du er ren inspirasjon… uansett ved å se eller lese, du fyller hjertene med varme…

«Yngstemann fyller 3 år i dag. Min lille, fargerike rødtopp. Sinna som en veps, glad som en sol og god som gull. Åh, jeg tror virkelig hjertet mitt kan sprenges av kjærlighet til denne lille gutten. Dere vet, en sånn intens kjærlighet som bare ikke slutter å vokse. Ja altså, jeg er ikke mindre glad i de andre tre, men dere vet nok hva jeg mener. Og akkurat i dag er det han som skal få kjærlighetserklæringene. Herfra og til månen og tilbake.

Jeg stod opp i dag tidlig og stekte et ukjent antall grove vafler som bursdagsgutten kunne ta med i barnehagen. Det ble dinosaurvafler. Vi har nemlig et vaffeljern formet som en dinosaur. Hvorfor akkurat en dinosaur er virkelig et godt spørsmål. Men innsiden av vaffeljernet er iallefall dinosaurformet, og det ble en stor lykke blandt de små på småbarnsavdelingen.

Siden det er bursdagsfeiring i heimen i dag, må jeg jo vise litt farger på bloggen her. (Apropos farger, sjekk den kledelige blå/lilla/gule kulen i panna til Håkon. Sånn kan det gå når det går litt fort i akebakken. Det er ikke den første kulen, og det blir garantert ikke den siste. Og akkurat det er jeg litt glad for. For er litt blåmerker her og der, så har det også vært liv og lek. :)»

 

 

 

Kommenter

You must be logged in to post a comment.